Synes godt om vores Facebook side

Vettel får nyt chassis

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Red Bull Racing’s Sebastian Vettel får nyt chassis til det spanske Grand Prix i weekenden. Det bekræfter chefdesigneren, Rob Marshal.

Den firedobbelte verdensmester har haft en svær sæsonstart med problemer – senest i Kina, hvor han måtte se sig slået af holdkammeraten Daniel Ricciardo. Derfor har der været spekuleret, hvorvidt om Vettel’s racer er fejlbehæftet. Men dette afviser Rob Marshal: “Sebastian vil få et nyt chassis i Barcelona, hvilket har været planlagt fra starten af sæsonen, og Daniel vil få et nyt omkring Silverstone.”

Der bliver spurgt til, om det nye chassis er en fordel for Vettel: “Det skulle det ikke være, idéen er at de alle er den samme. Kørere vil ikke altid skifte dem ud – de kan blive tilknyttet til et bestemt chassis og når de har et godt “run”, så vil de beholde det længst tid som muligt. Rov Marshal tilføjer, at teamet normalt laver mellem fire og fem chassiser om året, nogle gange seks – så det er ikke unormalt at en kører skifter en eller to gange gennem en sæson.