Synes godt om vores Facebook side

Tingene kører for Force India

Foto: www.forceindiaf1.com

Foto: www.forceindiaf1.com

Force India har i år vist sig at være med hvor det sner. Holdet, som er ledet af Vijay Mallya, er kommet godt fra start med bl.a. Sergio Pérez 3. plads i Bahrain, og man sigter mod at kunne køre med om top 6 i hvert løb. Holdet fremhæver dette faktum, efter at man senest opnåede en 6. og 9. plads i Kina.

“Dette resultat er faktisk et lige så godt resultat for os som det i Bahrain, fordi at banen i Shanghai ikke er en af vores favorit-baner – den er en af vores Achilleshæle”, siger teammanager Rob Fernley til Autosport.com.

“Vi har kæmpet igennem årene, for at opnå det præstationer, som vi nu har lavet, og vi er sluttet i top seks i alle de første fire løb – på fire vidt forskellige baner. Det er opløftende!”, fortsætter han.

Fernley mener, at Shanghai gav store udfordringer for holdet i modsætning til Bahrain, som passede holdet bedre.

“Vi har stadig nogle baner tilbage, som minder om Bahrain og nogle, som minder om Shanghai. Og så nogle midt imellem. Det betyder, at på de baner som passer os bedst, vil vi kunne kæmpe om podiet, og på de baner som ikke passer os godt, sigter vi efter en top 6. Det er den kontinuitet vi skal sigte efter for at være en konkurrencedygtig konstruktør.”, slutter han.

Sammen med teamet er det op til Pérez og Hülkenberg at indfri dette mål. Næste gang når det går løs i Spanien om to uger.