Synes godt om vores Facebook side

Renault: Fuld gas i Canada

Foto: renaultsportf1.com

Foto: renaultsportf1.com

Den franske motorleverandør, Renault, siger at Canada vil blive deres første rigtige mulighed for at sammenligne sig med Mercedes.

Teams med Renault-motorer har lidt under flere forskellige tekniske problemer i de første seks løb. Bare i sidste i Monaco måtte Sebastian Vettel fra Red Bull udgå i Monaco med en defekt brændstofspumpe, Pastor Maldonado fra Lotus kunne ikke en gang få bilen over startlinjen. Begge Toro Rosso’s racere måtte også trække sig ud med udstødningsproblemer.

Renault fortæller at deres motorer har været i et såkaldt ‘recovery mode’ i de første seks grand prix’er. “Fra starten af sæsonen, har vi sagt at vi ville være ude af ‘recovery mode’ til det canadiske grand prix” fortæller Renault Sport F1-bossen, Remi Taffin. “I de sidste fire løb har vi introduceret adskillige nye opdateringer og nu slutter vi processen i Montreal, hvilket giver det første fulde indblik i, hvordan vi står i forhold til konkurrenterne.”

“Vi har en masse nye dele klar til debut til løbet – primært designet for mere pålidelighed. Som i de tidligere løb, vi vil have flere softwareopdateringer til forbedring af køreegenskaberne og styring af energiforbruget. Derudover har vi undersøgt grundene til de forskellige fejl i Monaco og sørget for at det ikke vil ske igen.” afslører Remi Taffin.