Hvem er personerne bag F1Life.dk?logo-forside

Vi er to almindelige unge gutter med glødende passion for motorsportens kongeklasse, Formel 1. Derfor skal F1Life.dk ikke ses som et journalistisk korrekt nyhedsmedie – vi arbejder frivilligt og skriver af ren og skær interesse. Vi forsøger så vidt muligt, at skabe fornuftigt og spændende indhold for alle F1-tilhængere, som  samtidig er letlæseligt.

Vi syntes, at Danmark manglede et rigtig passioneret Formel 1 website – et sted hvor der er fokus på detaljerne, persongallerier, historien i historien og meget mere. Derudover værdsætter vi også ind i mellem en god portion humor!

F1Life er lavet af fans for fans!

Baggrund

Anton Sandager – redaktør

Jeg har siden jeg var syv år gammel været fuldstændig bidt af Formel 1. Min interesse blev vækket, da jeg i 1998 satte mig foran fjernsynet for at se om jeg kunne finde min far, som var taget til Belgien for at se løbet på Spa. Jeg kunne nok ikke have fået en bedre smagsprøve end det løb. 13 biler crashede på første omgang, efter genstarten udgik alle favoritterne. Midterholdet Jordan vandt deres eneste 1-2-sejr nogensinde med Damon Hill foran Ralf Schumacher og Jean Alesi fra Prost blev treer. Efter det løb var jeg solgt.

Jeg blev hurtig Schumacher-fan og fulgte hans kampe og rivaliseringer med både Häkkinen, Räikönnen og Alonso i slut 90erne og op gennem 00′erne. Det er det jeg finder fascinerende ved denne sport. De store mestrer som Fangio, Stewart, Prost, Senna og Schumacher, og ikke mindst magtkampene. Lauda mod Hunt, Prost mod Senna, Schumacher mod Häkkinen, Alonso mod Hamilton.

Jeg har været på Spa tre gange (2005, 2008, 2012), og den festival-agtige stemning, der omgiver sådan et event, synes jeg er helt kanon. Jeg har en stor interesse for nostalgien og fortællingerne i sporten, og med en god portion hukommelse har jeg en masse facts og viden at bidrage med til sitet. Jeg har en vis sympati for Ferrari, men med Kevin Magnussens indtog er den nu lagt til side for en stund. Det er en anden smuk ting ved Formel 1. Det er en sport, hvor man godt kan ændre forhold til teams og kørere. Men nok om mig – Let’s race!


Mads Nørgaard – administrator

Det er dælme godt nok svært at skrive om sig selv, but here we go :-)

Jeg fungerer som sidens altmuligmand, det vil sige at jeg står for alt det tekniske (ikke at jeg forstår det) bag F1Life, men bidrager samtidig også med lidt indhold i form af nyheder.

Interessen for Formel 1 er relativ ny – jeg har altid kunne lide motorsport og det har altid været den mest fortrukne spilgenre blandt alle mine spillekonsoller. Men efter at have kørt gokart på hobbyplan i en kort periode, voksede min fascination for sporten. Det gik op for mig, hvor meget selv de mindste detaljer betyder i et løb – den rigtige bremsebalance, gearing, downforce, camber-vinkel og jeg skal komme efter dig. Formel 1 er ikke bare kodylt sejt – sporten har også stor indflydelse på, hvad vi kommer til at se af nye teknologier i almindelige hverdagsbiler i den kommende tid.

Så det tekniske aspekt bag verdens mest prestigefyldte motorsport, tiltaler mig rigtig meget – men også den fascinerende F1-historie og ikke mindst Kevin Magnussens indtog, får interessen til at stige til nye højder og gør F1Life.dk til en fornøjelse at drive!