Synes godt om vores Facebook side

Muligvis ny kraftfuld Renault-motor til Monacos grand prix

1280x960-km-6[1]Renaults oprindelig plan var at introducere den nye motor til Canadas GP i juni, men efter to succesfulde testedage i Barcelona, hvor Kevin Magnussen og reservekører, Esteban Ocon, kørte med den nye B-spec power unit, fremskyder Renault højst sandsynlig deres planer til næste weekends grand prix i Monaco.

“Testene var meget positive og viste os at den var mere kraftfuld og bedre at køre med” udtaler motor ingeniør, Rémi Taffin. Også Kevin Magnussen og Daniel Riccardio fra Red Bull (som følger Renaults motorprogram) talte varmt om den nye motor og håber at den vil blive introduceret i Monaco.

Rémi Taffin vurderer at den nye opgradering kan booste Renault og Red Bull med 0,5 sekunder pr. omgang – hvis det viser sig at være korrekt, så vil Red Bull for alvor være tæt på Mercedes, mens Ferrari-racerne vil være i bakspejlene. For Renault kan det betyde, at vi kommer til at se dem i Q3 og i kamp om pointene.

Flere kilder oplyser, at der i så fald kun vil være to af de nye motorer til rådighed i Monaco, og at det vil være Magnussen og Riccardo der vil få fornøjelsen af dem.