Synes godt om vores Facebook side

McLaren-chef: “Vores racere mangler fart”

McLarens teamchef, Eric Boullier har udtrykt bekymring omkring McLarens manglende fart. Han forudsiger, at der kan gå noget tid inden problemet løses.

McLaren måtte i sidste weekends grand prix nøjes med en 6. og 9. plads, hvilket står i kontrast til deres flotte placering i Melbourne, hvor Magnussen og Button scorede 2. og 3. pladsen i løbet. Malaysias grand prix indikerede, at teamet er blevet overhalet indenom af både Red Bulll og til dels Ferrari. Nu udtaler teamchef Boullier så, at McLarens præstation nok mere er den seerne skal forvente i den næste håndfuld løb.

“I Melbourne sagde vi, at vi var glade for resultatet, fordi at vi havde udnyttet bilens evner til fulde.”

“Vi vidste selvfølgelig, at de andre teams ville indhente os massivt, når først de begyndte at finindstille deres balance og andre ting på deres biler, specielt elektronikken. Og det er så præcis hvad der er sket”, har Boullier udtalt til Autosport.com

McLaren havde specielt problemer med varmen i Malaysia, og det forventer Boullier vil fortsætte. Man har specielt haft problemer med at finde downforce, hvilket giver problemer.

“Vores mangel på downforce får bilen til at skride mere ud. Når bilen gør det, så bliver dækkene også varmere og hvis du først overskrider den optimale overfladetemperatur, så giver det problemer.”

Boullier forsikrer dog, at McLaren arbejder stærkt på at udvikle bilen, og man kommer konstant med små ny opdateringer. Han forventer dog, at det stadig vil tage et par løb eller tre, før MP4-29-modellen kan lege med om de rigtig sjove pladser.

We know performance-wise we have to massively catch up and aggressively develop the car.”