Synes godt om vores Facebook side

McLaren-boss: Vi bliver 0.5 sekunder hurtigere til det malaysiske grand prix

McLaren - pitstop

Foto: Jose M. Izquierdo Galiot – flickr.com

McLarens øverste chef, Ron Dennis, lover at deres biler bliver et halvt sekund hurtigere under weekendens grand prix. Han erkender samtidig, at det ikke er nok til at lukke hullet til de lynhurtige Mercedes-racere. Hans vurdering er, at Hamilton og Rosberg er ca. 1.5 sekunder hurtigere end resten af feltet, men mener, at der er håb endnu til at indhente det sidste i løbet af sæsonen.

Også den nye teamchef, Eric Boullier, afslører at de har iværksat en meget aggressiv udvikling af bilen, for at lukke hullet til de hurtige rivaler. Han skyder dog chefens påstand om det halvanden sekund ned, og vurderer selv at der er tale om tre fjerdedele af et sekund.

Omvendt har det indtil videre vist sig, at McLaren har nogle af feltets mest stabile biler – blandt andet Hamilton og Vettel udgik relativt hurtigt under det australske løb, hvor Kevin og Button kom på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Det kan, i sidste ende, vise sig at være det stærkeste kort. Samtidig er teamet topmotiveret efter en katastrofal sæson sidste år, hvor de ikke opnåede nogen som helst podiepladser. Det første grand prix i år viste et velfungerende hold, der er i stand til at udføre nogle af feltets allerhurtigste pitstops – så der er lys forude for Mini-Mag og McLaren-fansene.

Kilde – autosport.com