Synes godt om vores Facebook side

Massa: “Jeg har været møguheldig”

Foto: www.williamsf1.com

Foto: www.williamsf1.com

Felipe Massa har efter sæsonens første fire løb al mulig grund til at være frustreret. På trods af at Williams ser ud til at være tilbage i den sjove ende af feltet, så har uheldet forfulgt brasilianeren i stride strømme.

Felipe Massa har ikke ligefrem startet sæsonen specielt godt, hvilket frustrerer brasilianeren. Han har ellers haft chancen for at skabe resultater men har været forfulgt af uheld. Massa har scoret bare 12 point og ligger i øjeblikket på en samlet 11. plads med kun 12 point. Bare to 7. pladser er det blevet til.

Uheldet var efter ham så sent som i sidste grand prix i Kina, hvor mekanikerne under det første pitstop kom til at bytte rundt på bagdækkene, hvilket første til stor forvirring og et meget langsomt pitstop på godt et minut. Det ødelagde hele løbet for Massa, som sluttede som nummer 15.

“Jeg er frustreret og hvad der skete i Kina, men også hvad der er sket i de andre løb”, udtaler Massa til Autosport.com.

“I første løb var der én (Kamui Kobayashi, red.) som skubbede mig af banen. Her kunne jeg ellers have scoret gode point. Også i Bahrain kunne jeg have sluttet som 3er eller 4er, men så kom der safety car, og jeg sluttede som nummer 7. Så jeg har tabt point”.

“Vi havde bilen til at slå Force India i Kina. De ligger i øjeblikket nummer 3 samlet og det er dem vi skal prøve at slå. Vi kunne også have fanget McLaren og måske endda overhalet dem (for den samlede 5. plads). Det er noget vi må arbejde på og vi må forsøge at have mere kontinuitet i løbene og score flere point”.

Massa er dog optimistisk omkring holdets kommende performance. Specielt fordi at hans race engineer fra Ferrari-tiden, Rob Smedley, er kommet til Williams som ansvarlig for bilens generelle performance. Massa mener, at Smedley har meget at bidrage med.

“Jeg er sikker på, at vi vil forbedre os”, slutter Massa af.