Synes godt om vores Facebook side

Magnussen: “Vandoorne kan konkurrere med Button”

S. Vandoorne / Foto: mclaren.com

S. Vandoorne / Foto: mclaren.com

Stoffel Vandoorne et sat til at afløse Fernando Alonso til Bahrains Grand Prix og Magnussen mener at belgieren kan matche Button.

Efter Fernando Alonsos crash i Melbourne har spanieren efter en lægeundersøgelse ikke fået lov at stille til start i Bahrain. Det har McLaren meldt ud i dag. Samtidig har holdet valgt at afløse Alonso med reservekører og forsvarende GP2-mester, Stoffel Vandoorne.

Belgieren har det sidste sæsoner været i konkurrence med danske Kevin Magnussen, både i Renault 3.5 og til et fast sæde hos Mclaren. Derfor har Autosport fået et par ord fra danskeren omkring hans tidligere konkurrent, som nu står foran sin debut. Magnussen mener at Vandoorne har forudsætninger for at gøre det godt.

“Han er god nok til at være i Formel 1, så jeg er overbevist om at han får et godt løb. Han fortjener at være i Formel 1, så jeg er glad for at han har fået chancen”, siger Magnussen. Han fortsætter:

“Det er en kæmpe mulighed for enhver at få chancen i Formel 1, og det er ikke mange der får den. Så jeg håber at han nyder det”.

Adspurgt om Vandoorne vil kunne køre lige op med Button svarer Magnussen: “Det tror jeg han kan – det kan dog være en frustration for ham at skulle give bilen tilbage efter et eller måske to løb. Det føles lidt akavet, fordi man ikke rigtigt kan kigge fremad. Man er bare nødt til at gøre sit bedste i øjeblikket”

Stoffel Vandoorne debuterer i Bahrain med gode minder, da han vandt i Bahrain i sin GP2-debut i 2014 og gentog bedriften i 2015.