Synes godt om vores Facebook side

Kobayashi savner aggressivitet fra Caterham

Foto: www.flickr.com

Foto: www.flickr.com

Kamui Kobayashi kører i år for Caterham, og det har været en blandet fornøjelse indtil videre. Kobayashi, der tidligere kørt for både Toyota og Sauber, savner aggressivitet fra det lille malaysiske team.

Caterham har i år ikke haft meget medvind. I fire ud af fem løb er deres direkte konkurrent Marussia sluttet bedre i tabellen. Så sent som i sidste weekend udgik Kobayashi, og Ericsson blev sidst af dem som gennemførste. Lige bagved begge Marussia-racere. Kamui Kobayashi har udtalt til Autosport, at teamet skal være modigt, hvis man vil slå Marussia og samtidig lukket hullet til midterfeltet.

Japaneren mener, at teamet er nødt til at blive mere aggressive i deres udvikling af bilen, hvis ikke at teamejer Tony Fernandes skal trække sig fra holdet og tage sine penge med sig.

“Det er en ret svær situation for os, men chefen forventer mere end det vi præsterer nu, og vi er nødt til at reagere. Vi har brug for mere mod fra teamet. Vi er nødt til at arbejde hårdt og være stærke. Derefter må chefen beslutte sig for, hvad han vil næste år”, sagde Kobayashi efter Spaniens grand prix.

Kobayashi er heller ikke i tvivl om, at problemet er bilens downforce:

“Da jeg kom til fabrikken første gang og så bilen sagde jeg, at den virkede meget konservative, men folk var ikke enige”.

“Men generelt mangler vi meget downforce, og så er det ikke nemt. Det var ret tydeligt, og nu kan alle se det. Vi er nødt til at finde mere. Vi er nødt til at tage chancer”.

“Da jeg så de andre biler, vidste jeg at vi var bagud. Vi er nødt til at skifte mentalitet og være mere aggressive”.

Om det lykkedes for Kobayashi og co. vil vise sig i de næste løb, hvor alle teams kommer med nye opdateringer til bilerne.