Synes godt om vores Facebook side

Kevin: Ser frem til et problemfrit løb i Canada

Foto: mclaren.com

Foto: mclaren.com

Kevin Magnussen ser frem til en problemfri weekend i Canada om få dage. De sidste par løb i Spanien og Monaco har været præget af tekniske problemer, hvilket har påvirket jagten efter points negativt.

“Det canadiske grand prix er et af de løb, som jeg ser allermest frem til: Jeg har altid fulgt med på TV, og det har altid set ud som en af de mest spændende og dramatiske løb i sæsonen.” fortæller den danske F1-kører. “Banen ser rigtig sjov ud: den har en god blanding af hjørner, og det er et af de steder, hvor bilen skal være rigtig god og i balance, da banen hele tiden skifter retning. Så den er ligesom, med al respekt, Monaco, bare meget hurtigere.”

“Det ville være godt med en fejlfri weekend efter nogle skuffende tekniske problemer. Tingene gik ikke min vej i hverken Spanien eller Monaco, selvom det ikke var min skyld. Så jeg vil holde hovedet koldt og samarbejde med ingeniørerne og arbejde på at levere et godt resultat uden uheld.”

“Jeg synes faktisk, at det bliver meget interessant at se, hvad vi kan opnå uden problemer, som vil sætte os tilbage.” slutter den unge McLaren-håb.