Synes godt om vores Facebook side

Ferrari-chefen takker af

Foto: Paul Williams - flickr.com

Foto: Paul Williams – flickr.com

Ferrari har i sæsonens første tre løb ikke fået en eneste podieplacering. Det har nu ført til, at teamchefen trækker sig tilbage.

Ferraris teamchef Stefano Domenicali har valgt at trække sig tilbage som teamchef, efter at holdet ikke har formået at opnå en eneste podieplacering i de første tre grand prix’er. Det ansvar tager Domenicali på sin kappe.

“Jeg har taget beslutningen for at “ryste posen” – forhåbentlig til det bedre for alle disse personer i denne gruppe, som jeg føler mig tæt knyttet til. Jeg vil gerne af hele mit hjerte takke alle kvinder og mænd – kørerne og partnerne for de gode relationerne vi har haft igennem årene”, siger Domenicali, der slutter af med at takke præsidenten for hans tillid, og han håber, at Ferrari meget snart vil være tilbage i toppen.

Domenicali kom til Ferrari i 1991, hvor han i 2003 blev udnævnt til sportsdirektør. I 2008 overtog han teamchef-posten fra Jean Todt. Det år vandt Ferrari konstruktør-mesterskabet, men siden har de ikke vundet et VM.

Ferraris præsident Luca di Montezemolo har dog takket Domenicali for hans hårde arbejde, hvor Ferrari altid var i første position. Samtidig byder han holdets nye teamchef velkommen. Det bliver Marco Mattiacci, som har været hos Ferrari siden 1999. Han har indtil nu været præsident for Ferrari Asia Pacific og også den nordamerikanske afdeling