Synes godt om vores Facebook side

Ferrari blot det 6. bedste team i Bahrain

Foto: Paul Williams - flickr.com

Foto: Paul Williams – flickr.com

Ferrari med Fernando Alonso og Kimi Räikkönen opnåede blot en 9. plads og en 10. plads i Bahrain, hvilket langt fra var tilfredsstillende for det de 2 erfarne F1-piloter og det stolte italienske team.

Mercedes, Force India, Williams, Red Bull & McLaren beviste alle, at de i store dele af løbet var hurtigere end Ferrari. Ferrari var endda lidt heldige med at få begge biler med ind i de pointgivende placeringer, da Jenson Button, McLaren fik problemer og måtte udgå sidst i løbet.

Efter blot 3 løb synes Alonsos verdensmesterdrømme at være langt væk. Alonso har 35 færre point end den førende i mesterskabet Nico Rosberg, Mercedes. Det er dog stadig meget tidligt på sæsonen, men Ferrari behøver mange forbedringer for at være mere jævnbyrdigt med Mercedes i fart og generel performance.

Alonso erkender at Ferrari behøver at forbedre sig markant for at kunne konkurrere med de øvrige teams om topplaceringerne: ”Vi skal forbedre os på alle områder, især når det gælder chassis, aerodynamik og motorkraft, og vi planlægger også forbedringer på alle disse områder, og det er også nu vi må til at leverer bedre resultater”.

Kimi Räikkönen er ganske enig med Alonso. Ferrari-racerne mangler lidt af det hele: ”Vi har simpelt hen bare ikke den nødvendige fart. Vi mangler en smule downforce. Faktisk er bilen udmærket, og der er ikke de store problemer i at håndtere selve bilen, men vi vidste godt inden løbet, at vi var underlegne på downforce, fart og hestekræfter, og vidste også er Bahrain ville være et svært sted for os.”