Synes godt om vores Facebook side

F1Life.dk søger frivillige skribenter!

logo-forside3Er du bidt af Formel 1 og har en skribent gemt i maven? Så er vores side helt sikkert noget for dig! F1Life er en nystartet website, som har en vision om at blive en af Danmarks førende Formel 1-medier. Efter en godkendt start, søger vi nu frivillige skribenter for at vokse os større, så vi kan forsyne Danmark med flere nyheder dagligt.

Vi har fokus på seriøse nyheder omkring hele Formel 1-cirkusset. Vi søger, at kunne lave nyheder om hele Formel 1-feltet uden at skabe sensationsjournalistik. Alt lige fra løbene til sjove nyheder om kørerne og upcoming stars i de lavere klasser har vores interesse.

Vi er pt. 2-3 skribenter hvilket ikke er nok hvis siden skal blive én af de store. Derfor skal vi bruge din hjælp. Vores motto er “Af fans – for fans” – med det mener vi, at man skal kunne se, at det er en hjemmeside, som har passionen i orden. Derfor er det vigtigt for os at dække den bredde palette hele vejen rundt.

Vi er åbne overfor de fleste ansøgere og du behøver ikke have tidligere erfaringer med skribentjob. Bare du har lysten. Vores simple krav til dig er:

  • Kan forholde sig kritisk overfor tvivlsomme kilder
  • Kunne formulere sig tydeligt og forståeligt
  • Har en god viden og kendskab til Formel 1 (og/eller har en stor lyst til at opsøge viden)
  • Kan selvstændigt opspore nyheder og vurdere deres relevans.
  • Har vilje til at forbedre sig og kunne tage imod kritik
  • Minimum 16 år
  • Er i stand til at adskille personlige holdninger fra nyheder

 

Da det er ulønnet skal du selvfølgelig være drevet af lysten til at skrive, og vi forventer, at du kan lave nyheder ugentligt. Vi er åbne overfor, hvis du har ønske om et bestemt fokusområde, men vi kan dog ikke love det. Det afhænger af antallet af skribenter.

Hvis det lyder som noget for dig, så henvend dig til kontakt@f1life.dk eller på vores kontakt side med en lille beskrivelse af dig selv – så vender vi tilbage hurtigst muligt!