Synes godt om vores Facebook side

Ecclestone: “Håber at Ferrari kan udfordre Mercedes”

vettel ferrariFormel 1-bossen Bernie Ecclestone håber inderligt, at Ferrari i år kan komme tilbage på toppen efter to sæsoner med Mercedes-dominans.

De sidste to sæsoner er 32 ud af 38 løb endt med en Mercedes-sejr, og teamet har vundet begge VM-titler. Man så dog tendenser i 2015 på, at Sebastian Vettel og Ferrari i nogle løb kunne udfordre sølvpilene. Også i dette års første tests viste Ferrari lovende takter. Bernie Ecclestone håber at Ferrari vil være i stand til at lægge yderligere pres på i 2016, ifølge Autosport.

Som optakt til det australske grand prix kommer han med en meget simpel måde hvorpå løbene skulle kunne blive attraktive.

“Jeg håber inderligt at Ferrari kommer tilbage til hvor Ferrari bør være, hvilket vil udfordre Mercedes. Det samme gælder Red Bull”.

“Men Ferrari bliver nødt til at performe. Hvis de ikke viser, at de kan vinde VM, så får vi igen i år en Mercedes-dominans”.

Ellers håber Ecclestone, at Nico Rosberg vil kunne skabe spændingen efter at have sluttet sidste sæson med tre sejre.

“Måske er han med sine tre sejre i en bedre form og er begyndt at tro mere på sig selv. Vi får se – hvis de to kan udfordre hinanden bliver det i hvert fald godt”, slutter Ecclestone af.