Synes godt om vores Facebook side

Chok: Red Bull skifter Kvyat ud med Verstappen

image_proxy_largeRed Bull har netop meldt ud, at man til det spanske grand prix har valgt at omkrokere deres kørere. Max Verstappen tiltræder som Red Bull kører, mens Daniil Kvyat bliver rykket tilbage til Toro Rosso, hvor han tidligere har kørt.

Danill Kvyat havde et meget skidt løb senest i Sochi. Det ser nu ud til at få konsekvenser for russeren, da Red Bull har valgt at degradere ham til fordel for Max Verstappen.

Christian Horner udtaler til redbullracing.com: “Max har bevist at han er et kæmpe talent. Hans indsats hos Toro Rosso har været forbløffende indtil videre, og vi er glade for nu at give ham chancen hos Red Bull Racing”.

“Vi er i den heldige situation at vi har fire kørere i Red Bull og Toro Rosso, som alle er på langtidskontrakter. Dermed har vi fleksibiliteten til at rokere dem mellem de to hold”.

“Daniil vil være i stand til at at fortsætte sin udvikling med et team han kender, så han kan genvinde sin form og vise hans potentiale”, slutter Horner af.

Om Kvyat vil blive rykket tilbage til Red Bull nævnes der ikke noget om. Der er nok ingen tvivl om at dette er en reaktion på russerens dårlig kørsel og indsats i Sochi. Dog virker det alligevel en smule forhastet, da han endnu er den eneste Red Bull-kører der er kommet på podiet i år. Nu er det så op til Max Verstappen at vise, om rokaden skal være permanent eller ej.